Posted on Leave a comment

PSMK Makett Kupa 2021

Kedves Mindenki!

Hosszú ideje az első makettezőknek szóló rendezvény Magyarországon, a jövő héten megrendezésre kerülő PSMK Kupa. Mi is ott leszünk Újpesten az egykori gyapjúszövőgyár csarnokában egy apró standdal. Visszük a fő szortimentet, némi second hand készletet és pár újdonságot. Utóbbiakra akciót hirdetünk, amiről a következő napokban további információkat teszünk majd közzé. Várjuk a találkozást.

Mindenkinek jó készülődést!

A rendezvényről részletek ITT olvashatóak.

Posted on Leave a comment

Sign up for our Newsletter!

Dear Friends,We started a newsletter service, if you are interested, please subscribe on the website. Thanks!

Posted on Leave a comment

AUSTRALIA – WARNING

Dear Customers from Australia, 

After a long hesitancy today I decided to write an announcement to you. Unfortunately since the pandemic crisis not only the Hungarian Post, but as well other delivery companies from Hungary (and from Europa) does not ship anything to Australia. The Hungarian Post has a list about the not available countries, which they regularly refresh: https://posta.hu/news/delays-in-mail-traffic-20200325

I would like to ask you, before you order,please check this list! I hope we can ship into your country again soon. 

Thanks for your understanding and patience!

Posted on Leave a comment

Vírus helyzet – EURÓ ár

Kedves Magyar Vásárló!

Biztos vagyok benne, hogy sokakat megijeszt a jelenlegi helyzet és bár több (vagy kevesebb) a szabadidő, a hobbi háttérbe szorul. Amennyiben mégis makettezésre adná a fejét valaki, sőt még rendelne is tőlünk, akkor kérem, hogy közvetlenül tegye azt LEVÉLBEN . A weboldalunk a külföldi vásárlók túlsúlya miatt Dollár és EURÓ alapon számol. A két valuta ára extrém módon emelkedik, míg nemzeti fizetőeszközünk zuhan. Érthető módon ez sokakat visszatarthat a vásárlástól. Közvetlen megkeresés esetén kölcsönösen megfelelő árat tudunk megbeszélni.

Postázásnál belföldön a postán maradó küldeményt preferáljuk. Ez 795 Ft költséget jelent és garantáltan nem veszik el. A vásárlótól elkérjük a saját és a lakóhelye szerint illetékes postahivatal címét. Telefonszám nem kell, a posta nem küld értesítést.

Továbbra is vállaljuk egyedi fatalpak készítését figurákhoz és kis-kompozíciókhoz.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk és kitartást!

Üdvözlettel:

Schuller Balázs

Posted on Leave a comment

Scale Model Challenge 2019 is coming

And we will be there. We hope we can meet with you! Our booth will be next to the BAR – easy to find (see the floorplan). Our year was a little bit busy, we do not have so much new release, but we will have many plinths, may we can help you with a nice wooden base to your next project.

See you there soon!

Posted on Leave a comment

Holiday, 2019

Hu: Kedves Vásárlóink!

Néhány napra szabadságra megyünk, ez idő alatt nem tudjuk feldolgozni a rendeléseket. A következő kiszállítás időpontja augusztus 12.

Köszönjük a türelmet és kellemes nyári napokat kívánunk!

En: Dear Customers,

We will be on holiday on the next week and cannot ship anything until 12th August.

Please enjoy the summer and paint in your freetime!

Thank you for your patience!

Posted on Leave a comment

MODELLBRNO 2019

EN: Dear Costumers,

We will take part on the Modellbrno 2019, on Saturday, 15th June, like normal visitors. BUT if you need something from our stock, please write us and you shouldn’t pay any shipping cost! 
e-mail: info[email protected]
Order deadline: 13th June 2019 (Thursday)

See You on the event!

HU: Kedves Vásárlóink!

Idén csak, mint látogatók veszünk részt a brnoi makett versenyen június 15-én, szombaton. De, ha szintén jöttök és szükségetek van valamire, továbbá meg akarjátok spórolni a postaköltséget, akkor jelezzétek azt levélben.
e-mail: [email protected]
Rendelési határidő: 2019. június 13. csütörtök

Viszont látásra a rendezvényen!